Dublini järve koletis (linnalegend USAs)

Dublini järve koletis, nüüdisaegne linnalegend Dublini järves (USA, New Hampshire osariik, Cheshire maakond, Dublini linn) elavast kohtutvast olendist, kelle kohta pole midagi teada peale selle et ta elavat järvekoobastes, mis on järvepinnast umbes 100 jalga (32-33 m) sügavamal.

Linnalegend pärineb 1980-ndatest aastatest. Akvalangist olla eraldunud teiste akvalangistide rühmast ega tõusnud enam koos teistega pinnale. Mitu päeva hiljem kohtas teda metsas rühm teismelisi – mees oli alasti ja sonis midagi koletutest olenditest, keda ta olla järvekoopas kohanud. Kirjeldada ta neid ei suutnud, kuna oli hulluks läinud. Loost on variatsioon, mis erineb vaid selle poolest, et akvalangistid laskusid järve tuukrikella abil, ent kuna tross ei olnud küllalt pikk, siis tuukrikell järve põhja ei jõudnud ja üks akvalangistidest ujus üksinda veel sügavamale. Edasi läheb kõik samamoodi nagu esimeses versioonis.

Loo Dublini järve koletisest muudab eripäraseks see, et teda olevat näinud vaid üks inimene, kes läks läks aga seetõttu hulluks.

Juuli, 2022

Vaata lisaks:

Järvekoletised